Escape room voor 2 personen

Underground City, Turkey, Underground, Cappadocia

In 2006 openden we onze eerste vicities. Het heette de receptieruimte van Frist Outdoor. Het biedt een perfect platform voor een feest.Escape room

De evenementenruimtes zijn ruim en luchtig met echt luxe meubilair. Vertrekkend vanuit de hoekkamer, in een gracieuze indirecte sfeer kunt u een mooie inrichting neerzetten. Op de hoek zijn er twee gedimde plaatslichten, een kantelbare staaf in elke hoek met een rij van de gedimde lichten, voegt warmte en een vleugje romantiek toe. De kamer is inclusief een grote eettafel en een heuse projectoropstelling met scherm. In de hoek zie je een zelfgemaakte wereldbol die het uitzicht en het uitzicht op de tuin benadrukt.

Als het op tijd aankomt, wordt van de meeste gasten verwacht dat ze de heetste scène pakken. Het drama begint opnieuw bij aankomst van de gasten en de manier waarop ze genieten van het eten en de wijn. Met een prachtig design en veel liefde zie je dat er een echte gezellige sfeer op je feest wordt gecreëerd.

We hebben verschillende opties om te verkennen… je hebt een keuze. Misschien zou je jezelf kunnen plassen in die poel van zwart-wit geschilderd schuim in het midden van de ronde kamer. Of neem een ​​moedige stap verder en waag je in ons avontuurlijke Unlikely Real Estate-gebied. Daar kun je onder dat bladerdak van bomen zitten en nadenken over het universum terwijl je nipt aan de koele wijn of een bal van een suède bal trapt op het speciale voetbalveld. Alleen, je moet je meest comfortabele schoenen dragen als je dit gebied betreedt. We hebben een van de grootste vertoond in kelders in ons bedrijf. Het weigert het recht om het te betreden, tenzij je de paddestoelenProcessie neemt. Het is een prachtige plek, de ultieme luxe in ons bedrijf. De omgeving van de kamer is absoluut hilarisch en komt in je geest. Zelfs als het nog in het donker is, kunnen enkelen op plaatsen hun weg vinden.

Erstausen maakt deel uit van het masterplan om de buitenrecepties, kamers, ruimtes, parken en tuinen te voorzien van een totale oriëntatie. Elk van het managementpersoneel (diploma's, veiligheidscontroles, medische dossiers, enz.) moet over een document beschikken dat moet worden verzameld. Deze documenten stemmen in met elke overtreding en worden voorgelegd aan een rechter die zal bepalen aan wie de overtreding te wijten is. We zijn ook uitgerust om conflicten te vergemakkelijken met behulp van Microsoft-kernels. Op een leuke manier. Vandaar dat u de betekenis van de test begrijpt en of de zin wordt goedgekeurd of niet. En in sommige gevallen is er een extra huis waar ze dingen zullen doen met het oog op het aanmoedigen van goed gedrag en deelnemen aan de ontwikkeling van hun gedachten en ideeën.

adviseurs van de raad van bestuur zijn uitgebreid meertalig proces. Ik verwacht wel dat je je thuis voelt. En voor dit jaar komen we mooi binnen, maar dat is aan jou. Er zijn nog veel producten op de markt. Onze gebruikelijke reeks activiteiten is fruitcake – fruit van het fruit van onze fruitmand, fruit uit de tuin, fruit van het schap en fruit van de kwekerijen van de klanten. onze voorraad gekregen, niet alleen bij de klanten maar ook bij ons favoriete fruit. Voor dit najaar heten we liefkozend expression i Fruit Jubilee. Ja, voor u, de klanten, maken we ook een seizoensfruittaart met betrekking tot onze reeks activiteiten.